#IKEAandragångenpå2veckor

Video clips from our day at ikea


#IKEA


Sick..

Är riktigt sjuk därmed den super dåliga uppdateringen men jag tror jag är på väg mot bättrings vägen. Idag har jag vilat nästan hela dagen förutom när pappa och jag möblerade om mitt rum. Kollade senare på kvällen på Lejon kungen 1 ( den allra bästa disney filmen genom tiderna, enligt mig ) med mamma och min lillebror. Sen blev det mello! Ska sova nu så jag sen imorgon kan gå upp och se om jag orkar ta mig till konfan imorgon. Vi får se hur det blir! Ha det bra så länge!
Puss & Kram
// Sandra

Jag och min lillebror ( innan jag klippte min lugg )

New in

Blir att använda min Kenza 10, en fin topp och skorna jag ska köpa! VÅR
I måndags kom denna fina skapelse hem till mig! Det är ett par "Jeggings" ifrån Sort denim. Dem är av samma kvalitet som dr.denim jeansen är så jag är sjukt nöjd. Jag beställde hem dem från members.com. Som nu dessutom har massa fina sommar erbjudanden och skor. Skriv eran mail här i en komentar så bjuder jag in er, ni får även 50kr rabbat när ni handlar något.
Puss Mikaela <3

Tisdag

Hej, igår åkte jag och Pappa till körskolan i Tyresö. Så nu är det bara att plugga på alla väg märken som man ska kunna.. Känns helt förvirrande med alla olika vägmärken som typ betyder samma sak? Sen iallafall så kom ett paket hem till mig! Glaad, kan ni gissa vad det är? Ni får se senare ikväll. /Mikaela ♡♡


Kontakta oss


May your..

 
Amen
 
 
 
 

January faves // Sandra

The things I loved most of the past month

// Sandra


New hairstyle

Igår (lördag) åkte jag och klippte håret. jag är jätte nöjd och det känns skönt att inte ha samma hår varje dag hela tiden.
 
 
Klippte som ni ser lugg och tog bort masssor av slitna toppar och just nu känns håret så friskt!
Är så nöjd och glad över mig själv att jag gjorde det
Om ni har några frågor eller nått om när jag klippte min lugg eller hur jag "stylar" min lugg
säg bara till i kommentarerna. 
 
// Sandra
 

January favorites

Three things that I have used a lot this month and is my favorites.

// ElinRSS 2.0