+sjuk?

Hej!
Tror jag börjar bli sjuk, eller något annat kul..
Så skönt med jullov om 10 dagar!
Bara det att jag måste köpa julklappar.. Har ingen aning vad jag ska hitta på.
Aja, kollar på systrar i jeans nu, vi hörs sen
Puss /Mikaela <333


Bekännelser

 
Jag lyssnar alltid sönder på låtar, fråga Elin om ni inte tror mig
 Jag längtar till att få sluta skolan och få börja jobba
 När jag ska flytta hemifrån vill jag flytta till en längenhet på söder eller till Usa, eftersom det aldrig kommer hända när jag bor hemma..
. Jag vill åka utomlands med mina bästa kompisar nu
 Älskar julen
 Det första jag ska köpa när jag flyttat hemifrån är en hund
 Jag vill vara längre
 
En sådan här liten sak vill jag ha.. dom är sjukt små men så underbart söta.
Me like
/Mikaela

2012-12-05

Bild från Elins insta, följ oss gärna där @elinberglund_ @mikaeladahlquist @sandrissa98

Hej, hur mår ni?
Just nu sitter jag i sängen och är sjukt förvirrad, av alla dessa tarmar, tjocktarmen, tolfingertarmen, enzymer, hatar prov alltså!! Haha men det ska nog gå bra iaf? I dag var värdens bästa Elin här och vi fick sluta tidigare pga snöstormen här i Stockholm.. Sjukt jobbigt det blåser och man måste typ skotta hela tiden!! Så nu hoppas jag på att det är snö stor imorn också så vi slipper gå till skolan. hehe.. Imorgon har vi ett jätte stort NO prov och jag är typ sjukt förvirrad, men jag ska plugga imorn innan skolan (lär mig alltid bäst av att sitta och plugga in allt tidigt på morgonen ist för efter skolan) Men Jag och Elin satt typ nere hemma hos mig, drack oboy, åt lunch, snackade, skrattade, sen provade vi det där spelet man spelade typ hela tiden när man var liten, typ ett prinsess spel. Där man ska samla på sig ring, halsband, armband och örhängen sen får man ju inte glömma det viktigaste kronan, haha tror att alla tjejer har spelat det någon gång. haha kul kul.. vi hörs lite senare puss
/Mikaela

Hår tips! Lockar utan värme!

Nu tänkte jag berätta er hur jag fixar mina lockar på morgona. Jag använder ingen värme. Det jag gör att att jag duschar på kvällen och innan jag lägger mig sätter jag upp mitt hår i en bulle/knut lågt ner på mitt huvud. Då när jag vaknar är mina toppar fortfarande fuktiga. Det jag gör sen är att jag delar upp håret på hälften och lägger fram dom. Sen börjar jag twista dom stora sektionerna och twistar till håret är så gott som torkat och då får man lösa och "naturliga" lockar! Så här har ni ett lite tips! Och det tar bara 5-15 min beroende på hur torrt ditt hår är när du börjar snurra håret!

// Sandra

 

 


Tisdag

Hej!
Idag så har det varit en ganska "vanlig" tisdag, med plugg och sånt. Det ända var väll att Sandra bytte lösenord på min mobil och glömde bort koden.. haha sötnos!
Blev lite irriterad eftersom att allt försvinner från mobilen när jag var tvungen att ansluta till Itunes. Så det var väll kanske lite mindre kul.. aja nu fungerar den iaf
Mamma ska åka o köpa gym kort till oss, ska bli kul att börja träna lite till sommaren.
/Mikaela

Bakning på G

Tjenare!
I dag så har jag pluggat lite.. jätte kul!
Sen efter middagen började Madde o Jag baka lussekatter, det jobbiga är typ att vi inte är klara än.. haha degen ska jäsa 30 minuter sen ska det bakas ut sen blir det jäsning igen och sen kanske dom blir klara? Lär ju bakas här hemma till 10 i kväll. 
/Mikaela
 

Julklapps tips! Hem gjort!

 
Tänkte tipsa er på ett bra julklapps tips för er som gillar pyssla men vill inte lägga ner för mycket pengar på tillbehör. Jag gör varje år saker av lera men nu har min lillebror blivit lite äldre så nu ville jag göra nått med honom. Vi kolla runt lite och bestämde oss för att gör TVÅLER. Så vi tänkte köpa massor av saker för sig men så gick vi in panduro och där finns det olika kit man kan köpa. Så vi köpte ett kit som heter Splendid.
Så ser den ut.
Det är riktigt enkelt. Allt man behöver göra är att smälta tvålmassan och hälla i några droppar doftolja. Man får med en enkel beskrivning hur man gör så det är jätte lätt. Efter det häller man i allt i formen man fick med och sen ska den stelna. Medans den svälnade fixade jag dekorationen. För att det inte ska kosta så mycket så kan man kopiera ut jul mönster istället för att köpa ark med julmönster.  Sen kan man göra en söt lite lapp där det står vem det är till.
 
 
 
 
 
Inte den finaste designen men den funkar!
//Sandra

Min föralltid

Hej, har inte haft så stor lust att blogga nu dom senaste dagarna pga att vi har fått reda på att min lilla älskling Diesel har fel på sina armbågar.. Han har haltat lite nu ett tag så i går så åkte Mamma in med honom till vetrinären då vi fick veta att hans armbågar är något knas med, så på onsdag får vi förhoppningsvis veta om man kan opperera honom eller om vi är tvungna att låta honom gå till himelen. Så förhoppningsvis blir allting bra och det går att operera honom, vi får se det då helt enkelt. Känns bara så orättvist Diesel är värdens finaste hund, så busig och alltid på bra humör, han är för liten för att få sånna här besked, bara 1 år gammal kille.
Älskar dig gubben <3
Min lilla bebis, bara någon månad gammal <33
/Mikaela


RSS 2.0